Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Felszólalásom az új élelmiszerekről és Izland EU-hoz történő csatlakozásáról


Felszólalásom az új élelmiszerekről és Izland EU-hoz történő csatlakozásáról

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Az EP plenáris ülésén, Izland Európai Unióhoz történő csatlakozásáról szóló vitán jogvédőként arra hívtam fel az izlandi állampolgárok figyelmét, hogy a csatlakozás ellenzőinek pontosan ugyanolyan joguk van a szólás- és a véleménynyilvánítás szabadságához, a szabad gyülekezéshez, a pénzügyi erőforrásokhoz illetve a közmédiában való megjelenésre, mint a csatlakozás pártolóinak.

Az EP plenáris ülésén az Új élelmiszerekről szóló vitán annak fontosságát hangsúlyoztam, hogy a tisztességes verseny szabályainak megfelelően, az Európai Unión kívülről az Unióba érkező élelmiszereknek is ugyanolyan szigorú követelményeknek kelljen megfelelnie, mint az európai- köztük a magyar -gazdák által előállítottaknak. Üdvözöltem ugyanakkor, hogy a jelentés alapelvként az élelmiszerek- és a fogyasztók biztonságát helyezi előtérbe az eddigi, mindenek felett álló szabadkereskedelemmel szemben. Támogatom továbbá azt a kezdeményezést, hogy ha GMO-s takarmánnyal etetett állatok terméke van egy élelmiszerben az alkotók között, akkor ennek tényét a címkén jelölni kell.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés