Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Felszólalásom a segélyflotta izraeli megtámadása kapcsán


Felszólalásom a segélyflotta izraeli megtámadása kapcsán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Morvai Krisztina az elsők között szólalt fel nemzetközi színtéren a Gázai övezet felé tartó segélyszállító flottilla elleni izraeli katonai akció ellen, mely kilenc emberéletet követelt.

Az Európai Parlament Állampolgári jogi Bizottságának ülésén kezdeményezte, hogy a nemzetközi humanitárius jogot súlyosan sértő akciót elítélő közös nyilatkozatot fogadjanak el, majd az EP Palesztin Delegációjának ülésén is konkrét és szigorú következmények kilátásba helyezését kérte Izrael ellen a rendkívül súlyos emberi jogi jogsértés miatt.


 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés