Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? A nőkereskedelemről és prostitúcióról


A nőkereskedelemről és prostitúcióról

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Meggyőződésem, hogy a prostitúció és a szexipar mind a nők, mind pedig a „szolgáltatásokat” igénybe vevő férfiak számára az emberi méltóságot sértő, a lelket romboló és a nő-férfi viszonyt, a valódi szeretetkapcsolatokat, a valódi intimitást akadályozó jelenségek. A „kényszerprostitúció”, a nőkereskedelem jelenségei ellen is csak úgy lehet igazán hatékonyan fellépni, ha az úgynevezett „önkéntes prostitúció” ellen is fellépünk – már csak azért is, mert a „kliens” soha nem tudhatja igazán, hogy a manapság „szexmunkásnak” nevezett prostituált adott esetben kényszerből, vagy szabad akaratából árulja-e a testét. (S egyáltalán, hol is kezdődik pontosan a kényszer, s mi is a valódi szabad akarat? – Úgy gondolom, hogy egy értékes, s magát valamire tartó férfi nem szorul rá arra, hogy pénzért vásároljon személytelen szexet, vagy akár szexújságokat. Ennek felismerése lenne a leghatékonyabb lépés a prostitúció és a nőkereskedelem felszámolása felé.)


Megtekintés LightBoxban

A szexuális kizsákmányolás céljából történő nőkereskedelem igazi megelőzési módja, ha nem fogadjuk el normálisként a prostitúciót, és a prostituáltakat nem "szexmunkásokként" kezeljük, hanem a klienseket tesszük büntethetővé!

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés