Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Az "asszonyverés" elől menekülő nők hatékonyabb európai védelméről, és az EP Női Jogi Bizottsága elnökének személyes drámájáról, meneküléséről


Az "asszonyverés" elől menekülő nők hatékonyabb európai védelméről, és az EP Női Jogi Bizottsága elnökének személyes drámájáról, meneküléséről

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A nők elleni erőszak, ide értve a "feleségbántalmazást", Magyarországon még mindig tabutéma.

Az európai "távoltartó" rendelkezés vitája kapcsán erről a súlyos problémáról mondtam el néhány gondolatomat, és köszöntöttem Eva Britt-Svensson-t, az Európai Parlament Nőjogi Bizottságának elnökét, aki sorstársait bátorítva video üzenetben osztotta meg bántalmazásának és élete újrakezdésének történetét.


Megtekintés LightBoxban

Eva-Britt Svensson EP képviselő, a Nőjogi Bizottság elnökének, beszédemben említett videó üzenete sajàt bántalmazásának történetéről itt tekinthető meg.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés