Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Felháborító, s sürgősen felszámolandó egyes magyar tisztviselők megalázó, bürokratikus bánásmódja a gazdákkal az EU-támogatások kapcsán


Felháborító, s sürgősen felszámolandó egyes magyar tisztviselők megalázó, bürokratikus bánásmódja a gazdákkal az EU-támogatások kapcsán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

A Közös Agrárpolitika egyszerűsítéséről szóló vitában rávilágítottam, hogy az eredeti törekvéssel ellentétben, a gazdáknak rettenetes adminisztratív terheket kell elviselniük. Kiszolgáltatottságukat tovább fokozza, hogy az állami tisztviselők egy része szükségtelen és indokolatlan rendszabályozással nehezíti életüket. Javasoltam, hogy az Európai Unió hozzon létre egy olyan ellenőrző mechanizmust, amelynek keretében az ilyen jellegű visszaéléseket kivizsgálják és szankcionálják.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés