Tisztességes jövedelmet a gazdáknak!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A gazdák tisztességes jövedelmét biztosító szabályozást sürgető jelentést fogadtunk el az EP –ben, ezzel kapcsolatos ez a felszólalásom. Az anyag szerzője a francia Jose Bove, a Zöldek politikusa, maga is parasztgazda. Minden magyar gazdának és gazdaszervezetnek ajánlom e fontos dokumentum elolvasását (a videó alatti szövegben lévő linkre kattintva letölthető), s a kiváló érvekre történő hivatkozást.


Megtekintés LightBoxban

Az EP plenáris ülésén támogattam a gazdáknak méltányos jövedelmet követelő jelentést, amely José Bové nevéhez fűződik, és amely innen letölthető. Felhívtam a figyelmet arra az aggasztó tényre, hogy a szabadpiacon magukra hagyott termelők a gazdálkodás felhagyására kényszerülnek, így Európában minden 3. percben egy újabb gazdaság szűnik meg. Hangsúlyoztam a kiskereskedelmi hálózatok részesedési aránya szabályozásának fontosságát, a minimális felvásárlási ár garantálásának szükségességét és kiemeltem, hogy a helyben termelt egészséges élelmiszerek piacra jutását maradéktalanul biztosítani kell a helyi gazdák számára.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés