Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Hogyan is lehetnének „versenyképesek”a magyar kisgazdák a leprivatizált TSZ-ekből lett nagyüzemekkel, illetve a jobban támogatott nyugati versenytársaikkal? – kérdeztem képviselőtársaimtól


Hogyan is lehetnének „versenyképesek”a magyar kisgazdák a leprivatizált TSZ-ekből lett nagyüzemekkel, illetve a jobban támogatott nyugati versenytársaikkal? – kérdeztem képviselőtársaimtól

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Piacaink 100%-át kellett „odabocsátanunk” a nyugatnak, s a régi tagállamok mezőgazdasági támogatásának 25 százalékát kaptuk „cserébe”. Ilyen előzmények után hogyan szólíthatják fel a magyarokat „versenyképességre”? S hogyan versenyezzen a magyar kisgazda a leprivatizált téeszekből lett mezőgazdasági nagyüzemekkel?


Megtekintés LightBoxban

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés