Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Élelmiszer önrendelkezést, új paradigmát! E felszólalásomban már sokadszor követeltem a gyarmatosító szemléletmód megváltoztatását


Élelmiszer önrendelkezést, új paradigmát! E felszólalásomban már sokadszor követeltem a gyarmatosító szemléletmód megváltoztatását

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

"Az EU mezőgazdasága és a nemzetközi kereskedelem" című jelentés kapcsán felhívtam a figyelmet, hogy a WTO által irányított élelmiszer-kereskedelmi gyakorlat mind a küldő, mind a fogadó ország, tehát mind az EU, mind a harmadik országok gazdáira nézve káros. Véleményem szerint a járható és a szükséges út az élelmiszer önrendelkezés, amely egy adott ország azon joga, hogy a számára szükséges élelmiszereket helyben, a saját piaca számára maga állíthassa elő. Behozatalra csak azon termékek esetén kerüljön sor, amelyek az országon belül nem termelhetők meg.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés