Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Küzdelmeim a magyar gazdákért az Európai Parlamentben


Küzdelmeim a magyar gazdákért az Európai Parlamentben

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

E felszólalások témái:

  • Vitám Ciolos úrral, az EU mezőgazdasági biztosával a magyar elnökség EU elnökség feladatairól
  • A mezőgazdaságban dolgozó nők helyzete
  • A méhészek, különösen a magyar méhészek aktuális problémái


Megtekintés LightBoxban

Az Európai Parlament mezőgazdasági bizottságában határozottan képviselem a magyar gazdák érdekeit. Az EU mezőgazdasági biztosának a magyar EU-elnökséggel kapcsolatban tettem fel kérdést a kisgazdák és a civil szakmai szervezetek érdekében. A családi gazdaságok kapcsán a vidéki nők helyzetének javítása mellett álltam ki. Szót emeltem a magyar méhészek érdekében is a profithajhász multikkal szemben.

Morvai Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés