Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák "Sikeres nők" - Aczél Petra, Ferencz Orsolya és Morvai Krisztina beszélgetése Béli Ádámmal az M5-ön (videóval)


"Sikeres nők" - Aczél Petra, Ferencz Orsolya és Morvai Krisztina beszélgetése Béli Ádámmal az M5-ön (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Honlap Látogatóim!

Nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkozhattam Ferencz Orsolya űrkutatóval, akit mindig szívesen nézek és hallgatok. Szintén nagyra becsülöm Aczél Petra professzor asszonyt, aki nyelvész, kommunikációs szakember. Mi hárman beszélgettünk Béli Ádám műsorvezetővel az M5 csatorna Ez itt a kérdés című adásában arról, mit jelent ma "sikeres nőként" élni - bár megállapítottuk, hogy ezt a kifejezést egyikünk sem kedveli....Szeretettel ajánlom az eddigi vélemények szerint érdekes, érzelmes és fontos eszmecsere megtekintését nőknek és férfiaknak egyaránt s előre is köszönöm a megosztásokat!

Szeretettel
Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés