Miért tűri az EU a mézcsempészetet? Morvai kérdése a magyar méz-jelentés vitáján (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Hatalmas mennyiségben áramlik az Európai Unióba a hamisított, az egészségre is ártalmas méz, például Kínából. Miért nem védi jobban az Unió az európai méhészek/méztermelők és a fogyasztók érdekeit? - kérdezte Morvai Krisztina az illetékes EU-biztostól Brüsszelben az Erdős Norbert magyar képviselő nevével fémjelzett „méz-jelentés” vitáján. A megoldásra várva egy dolgot tehetünk fogyasztóként: kizárólag magyar kistermelőtől származó mézet vásárolunk, lehetőleg közvetlenül, például piacról beszerezve.

A „méz-jelentés” elfogadott formájában, magyar nyelven pdf és word formátumban itt megtalálható.

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés