Magyarországon vagy Nyugaton van nagyobb gond a sajtószabadsággal? - kérdezte Morvai (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


„Folyamatosan bennünket, Magyarországot, Lengyelországot gyaláznak és vádolnak azzal, hogy nálunk nincs szólásszabadság, nincs véleménynyilvánítási szabadság, nincs sajtószabadság. Eközben Nyugat-Európában – és biztos vagyok benne, hogy a nyugatiak is ezzel többségükben egyetértenek, hogy így van – tapasztaljuk azt, hogy egyre inkább főleg a gyűlöletbeszéd jelszavával és arra hivatkozással vesznek vissza a sajtószabadságból, médiaszabadságból, szólásszabadságból." - fejtette ki felszólalásában Morvai Krisztina 2018 májusában

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés