Hogyan pusztítja környezetünket, egészségünket a globalista EU? (Morvai felszólalása)-Videóval

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Az Európai Unió és a környezetpusztítás kéz a kézben járó jelenségek. A teremtett természet és egészségünk megóvására globalizáció helyett lokalizációra, azaz helyi gazdaságokra, helyi mezőgazdaságra és élelem-előállításra, a helyi kisvállalkozások összefogására, helyi fogyasztásra lenne szükség. A „Globalizáció helyett lokalizációt!” volt egyébként a Jobbik eredeti, radikális változást sürgető 2009. évi európai parlamenti programjának a fő eleme is. „Azok a régi szép idők...”

Szeretettel:
Morvai Krisztina

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés