Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Morvai Krisztina felhívása az Angliában élő magyarokhoz (videóval)


Morvai Krisztina felhívása az Angliában élő magyarokhoz (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Az Európai Parlament kiemelt témaként kezeli a „Brexit” folyamatot, azaz az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történő kilépését. Rendkívül fontosnak tartom, hogy az Európai Unió mint tárgyalópartner a lehető leghatározottabban védje az Egyesült Királyságban élő európai uniós állampolgárok - így a számunkra leginkább fontos, közel félmillió magyar - jogait és érdekeit. Az Európai Parlament strasbourgi októberi plenáris ülésén megtárgyalt jelentéshez fűzött módosító indítványból kitűnik, hogy az Angliában élő más EU országból érkezett munkavállalók már most különböző adminisztratív nehézségekbe és akadályokba ütköznek a „Brexit” folyamattal összefüggésben. Abban kérem az érintett - azaz az Egyesült Királyságban élő, illetve dolgozó - magyarok segítségét, hogy többet tudjak/tudjunk ezeknek a nehézségeknek és akadályoknak a természetéről. Mi történik pontosan az Angliában élő magyarokkal a „Brexit” kapcsán? Nagyon hálás lennék, hogy ha minél többen megosztanák tapasztalataikat, esetleg konkrét történeteiket. (Természetesen személyiségi jogaik messzemenő tiszteletben tartása mellett fogom ezt felhasználni.) Magyar képviselőként kötelességemnek érzem, hogy az illetékes európai uniós vezetőket tájékoztassam arról, hogy a magyar munkavállalók pontosan milyen nehézségekkel és akadályokkal szembesülnek, és felkérjem az Európai Unió illetékeseit, hogy a tárgyalások során ezek elhárítására kérjék, illetve szólítsák fel az Egyesült Királyságot. Szeretettel várom megkereséseiket, történeteiket és beszámolóikat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címemen.

Köszönettel és tisztelettel:
Dr. Morvai Krisztina
jogász
európai parlamenti képviselő

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés