Kell-e „Európai Uniós Hadsereg”? (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Bizonyára erős érvek is vannak az európai uniós közös katonai védelem - a sokak által „Európai Uniós Hadseregnek” nevezett megoldás mellett. Ugyanakkor válaszra vár a kérdés: pontosan miben tudna többet vagy mást ez a katonai csoportosulás, mint a NATO? Az Európai Parlamentben leginkább Von Storch asszony friss interpellációja kapcsán felmerült: nem az Oroszországgal szembeni háborús feszültségkeltés ennek az elképzelésnek a valódi célja? Morvai Krisztina nem kívánt kifejezetten állást foglalni, azonban arra kérte az illetékes EU biztost, hogy válaszoljon ezekre a kérdésekre: miben lenne más az „Európai Uniós Hadsereg”, mint a NATO, ki is e katonai szövetség számára az „ellenség”? Morvai Krisztina felszólalása és az illetékes európai uniós biztos teljes válasza látható a felvételen.

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés