Európai uniós ismereteket oktatnának? Miről? A polgárok migrációval szembeni kiszolgáltatottságáról? (VIDEÓVAL)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Az Európai Unió kötelezően be akarja vezetni az „Ismeretek az Európai Unióról” című tantárgyat a tagállamok iskoláiban. Morvai Krisztina kritikus szemmel szólalt fel az ötlettel kapcsolatban. Szembesítve az Európai Parlamentet a polgárok számára legfontosabb kérdések megfelelő eldöntésével kapcsolatos tehetetlenségükkel, példát hozott fel arra, hogy álláspontja szerint miket kellene tanítani „európai uniós ismeretek” alatt. A példa arról szólt, hogy mennyire védtelenek a tagállamokban működő kisvállalkozók a tömeges migrációval járó biztonsági kockázatokkal, kiszolgáltatottsággal, nehézségekkel szemben.

 

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés