Milyen erkölcsi alapon tagadjuk meg a migránsok befogadását? - Morvai felszólalása az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Magyarországot sajnos folyamatos gyalázkodás éri a "nyugati világ" részéről, amiért nem szeretnénk hazánkba más földrészekről érkező, számunkra idegen kultúrájú bevándorlókat tömegesen befogadni. Fontos, hogy világosan lássuk és érezzük: döntésünk erkölcsileg megalapozott, és megfelel az igazságosság szempontjainak. Ezt támasztotta alá Morvai Krisztina rövid felszólalása az Európai Parlament februári plenáris ülésén.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés