Kövessék a magyar példát, népszavazást a migrációról! - Morvai az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kb. 25 képviselő volt jelen a 751-ből az Európai Ombudsman éves jelentésének vitáján, ahol egyebek mellett arról vitatkoztak (inkább beszélgettek), hogyan lehetne az EU-t demokratikusabbá tenni a polgárok számára, különös tekintettel például a tömeges migráció kérdéskörére. A szokásosan lagymatag ülést "megzavarta" Morvai Krisztina felszólalása, aki meghökkentő javaslatot tett: mi lenne, ha a migránsügyben az EU meghallaná az európai polgárok többségének véleményét, és nem azzal szögesen ellenkező döntéseket hozna. Felvetette továbbá, hogy talán nem teljesen európai megoldás a betelepítések ellen tiltakozó polgárok rendőrségi vízágyúzása. Felhívta a többi EU tagállam polgárait: kövessék a magyar példát, és érjék el, hogy hazájukban népszavazással döntsenek a bevándorlás kérdéseiről.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés