Címlap Besorolatlan Kedves Honlap Látogatóim!


Kedves Honlap Látogatóim!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Megrázó számomra a Kárpátia zenekar Az én apám című száma. Az idén különösen... Újra és újra meghallgatva idézem fel 1956. október 23-át - és Édesapám emlékét. Szeretném Önökkel is megosztani ezt a dalt, amelyet először Vári-Kovács Péter barátom gitár előadásában hallottam egy közös fórumunkon.

Kívánom, hogy szent Forradalmunk és Szabadságharcunk ötvenkilencedik évfordulója adjon mindannyiunknak erőt és hitet: Magyarország feltámad!

Szeretettel 

Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés