Magányról és szeretetről a migrációs válság ürügyén

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina beszéde 2015. szeptember 20-án, Debrecenben

Kedves Honlap Látogatóim!

Édesapám emlékére

Hálásan köszönöm azt a sok szeretetet, biztatást és tanácsot, amit az elmúlt években kaptam Önöktől - immáron 60 ezer látogatót számoló Facebook közösségemtől és honlapom látogatóitól. Sokat gondolkodtam azon, megüthetek-e személyesebb hangot, és megoszthatom-e Önökkel azt a felvételt, amely az elmúlt hétvégén egy debreceni rendezvényen készült beszédemről, Édesapám halálának másnapján. Témája a magányosság, a szeretet, a teremtés - a migrációs válság ürügyén. Remélem, nem tekintik túlzott bizalmaskodásnak, hogy úgy döntöttem: megteszem.

Hittel, reménnyel, szeretettel

Krisztina


 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés