Morvai országjárásra indul a tömeges illegális migráció következményeinek megismerésére - FELHÍVÁS!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szeptemberében és októberében országjárást tartok, amelynek témája a tömeges illegális bevándorlás hatása Magyarországra, a magyar emberekre. Az országjárás célja az érintett települések, lakosok meghallgatása, a migráció következményeinek megtekintése és megismerése, tekintettel arra is, hogy a "jogvédők" szinte kizárólag a migránsok helyzetével és jogaival foglalkoznak, a migrációtól szenvedő magyar embereket alig-alig képviseli valaki.

Az országjáráson tapasztaltakról rendező-operatőr munkatársammal, Almási Lajossal dokumentumfilmet forgatunk, amelyet bemutatok az Európai Parlamentnek és az Európai Bizottság illetékeseinek, valamint a magyar politikusoknak és hatóságoknak, azonnali, hatékony intézkedéseiket sürgetve. Ezúton kérem azon települések, közösségek jelentkezését - párthovatartozásra tekintet nélkül -, akik "szívesen" bemutatnák, s a nemzetközi nyilvánosság elé is tárnák a tömeges, illegális migráció következményeit saját életükre, s környezetükre. Kérem, hogy megkereséseiket a következő e-mail címre küldjék el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Addig is, amíg az országjáráson személyesen találkozunk, kérek minden magyar embert, hogy menjenek el a tömeges illegális migráció elleni tüntetésekre, írják alá a petíciókat, minden lehetséges módon tiltakozzanak Hazánk elfoglalása és tönkretétele ellen!

Szeretettel
Morvai Krisztina

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés