Címlap Országjárás országjárás Mi a baj a lehallgatásokkal, megfigyelésekkel?


Mi a baj a lehallgatásokkal, megfigyelésekkel?

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

"Én rendes ember vagyok, ezért nem zavar, ha figyelik az e-mailjeimet vagy lehallgatják a telefonjaimat!..." - mondják sokan. Mi a baj ezzel az érveléssel? A választ Morvai Krisztina EP képviselő adja meg a felvételen, amely részlet a Szíved Joga című jogvédelmi témájú országjárás első állomásán, Makón 2014. október 4-én elhangzott előadásból.

A Szíved Joga országjárás következő eseményei itt láthatóak.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés