Címlap Országjárás országjárás Elindult a Szíved Joga országjárásom - a jogvédelem jegyében


Elindult a Szíved Joga országjárásom - a jogvédelem jegyében

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szombaton Makón jártam, először előadást tartottam, majd beszélgettem a jelenlévőkkel csoportosan és bensőségesebben is. Hálás vagyok azoknak, akik megosztják velem tapasztalataikat a munkahelyi jogsértésekről, a kisvállalkozók nehézségeiről, a gazdálkodók gondjairól s a földrablásokról, a bűncselekmények áldozatainak helyzetéről, a bankok változatlanul folytatódó terrorjáról és számos más, égető emberi jogi kérdésről.

A hirado.hu és más hírforrások az MTI közleménye alapján az országjárásról korrekt tudósítást adtak ki, amely itt olvasható.

Az országjárás állomásai a következők lesznek: Rakamaz, Nyíregyháza, Nyírbátor, Szakoly, Mátészalka, Kisvárda, Nyírtura,   Tokaj, Szerencs, Bekecs, Nagykanizsa, Marcali, Kaposvár, Szigetvár.


Az ilyen bensőséges beszélgetések valódi emberek valódi problémáiról, jogsérelmeiről a politikusi és a jogászi munka legszebb részét jelentik számomra.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés