Címlap Országjárás országjárás Kedves Honlap Látogatóim!


Kedves Honlap Látogatóim!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szeretettel hívom fel figyelmüket a most szombaton kezdődő, 15 állomást érintő országjárásomra.
Nagyon várom a személyes találkozásokat és tapasztalatszerzést. Az országjárás első állomása: október 4. szombat, 16:00 óra, Makó, Hagymaház, Posta u. 2.

Krisztina

"Szíved joga" címmel 14 állomásból álló országjárásra indul Morvai Krisztina Európai Parlamenti Képviselő

A téma az emberi jogok európai normái, különös tekintettel a következőkre: munkavállalói jogok; a vállalkozás szabadsága - vállalkozók jogai; élelmiszer-önrendelkezés; a termőföldhöz való jog, kisgazdák jogai; egészséges környezethez való jog, jogvédelem a szemétdombokkal, kábelégetéssel és hasonló jelenségekkel szemben; a fogyasztóvédelemhez való jog, különösen a bankokkal és multicégek jogsértéseivel szembeni jogvédelem; a bűncselekmények áldozatainak jogai-bűnmegelőzés; a nemzeti önrendelkezéshez való jog - az elszakított területeken élő magyarok jogai; a nők egyenlő méltósga - női jogok; a gyermekekkel szembeni szexuális erőszak megelőzése és kezelése; a cigány-magyar együttélés, az egyenlő elbánáshoz való jog.
A képviselőnő az országjárás állomásain kis- és középvállalkozókkal, gazdákkal, munkavállalókkal, cigány önkormányzati képviselővel találkozik, illetve ún. standolás formájában - a helyi Jobbik szervezetek meghívásának eleget téve - kisebb települések és nagyvárosok lakosaival beszélget és szerez tapasztalatot.
Morvai Krisztina az országjárás során több helyen előadást tart a jogvédelem, emberi jogok témájában, a fentebb részletezett kérdéskörökben. Az országjárás és az önkormányzati választások után Morvai Krisztina sajtótájékoztatót tart a megszerzett tapasztalatokról.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés