Címlap Besorolatlan Boldog születésnapot kívánok Gaudi-Nagy Tamásnak!


Boldog születésnapot kívánok Gaudi-Nagy Tamásnak!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szeretettel és együttérzéssel gondolok Rá ezekben a nehéz időkben, amikor az az ügyészség folytat vele szemben több büntetőeljárást, amelyik százszámra indítványozta ártatlan magyar emberek bebörtönzését 2006 őszén, s amely elszabotálta a gyurcsányi terror időszakának igazságtételét. Az az ügyészség, amellyel szemben Tomi és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat emberfeletti munkája védte meg a koncepciós elítélésektől a hazafiakat, s a "rosszkor rossz helyen lévőket". Az az Ügyvédi Kamara folytat fegyelmi hadjáratot ellene, amely a "rendszerváltás" óta aktívan vesz részt a magyar termőföld és a nemzeti vagyon külföldieknek történő kiárusításában, a gyalázatos privatizációs ügyletekben. Az az Ügyvédi Kamara, amely sem az etikátlan, hazaáruló szerződéskötési gyakorlat, sem a 2006 őszi rendőrségi, ügyészségi, bírósági jogtiprásokkal szemben nem emelte fel a szavát.

Tény, hogy Tomit tengernyi csalódás és fájdalom érte az utóbbi időkben jogászi és képviselői munkája során, az égbekiáltó igazságtalanságok elleni harcában. Tény az is, hogy a cérna olykor elszakadt. De hogy börtönbüntetéssel és az ügyvédi hivatása gyakorlásának (kamarai tagságának) felfüggesztésével fenyegessék, az mégiscsak durván aránytalan - főként azoktól, akiknek az igazság szolgálata iránti elkötelezettsége a Nemzet tapasztalata alapján erősen megkérdőjelezhető. Az, hogy jelenleg a Gyurcsány-terror felett szemet hunyó, az ártatlan áldozatokat tönkretevő ügyészség, s a velük cinkos, a nemzeti vagyon kifosztásához asszisztáló ügyvédi kamara ülteti a vádlottak padjára a Nemzet Jogvédőjét, Gaudi-Nagy Tamást, az olyan, mintha a nyúl vinné a vadászpuskát, vagy a befőtt tenné el a nagymamát.

Kedves Barátaim! Ma, augusztus 12-én nézzétek meg újratöltve Tomi két parlamenti felszólalását, amelyekben jelenlegi "vádlóit" vonja kérdőre: a legfőbb ügyészt a 2006 őszi terrorcselekmények miatti vádemeléssel, az ügyvédi kamarát (ügyvédi kart) pedig a külföldieknek történő földkiárusításban való aktív részvétel miatt. S hadd idézzem Tamás jelmondatát: "Célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét."

Kedves Tomi, szívből kívánom, hogy minél tovább gyakorolhasd ennek szellemében jogászi hivatásodat. Isten éltessen sokáig!

Szeretettel
Krisztina



Gaudi-Nagy kérdése Polt Péterhez a 2006-os igazságtételről



"Nem fogják megúszni" Gaudi a zsebszerződéseket kötő ügyvédekről


 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés