Mitől nemzeti és mitől radikális párt a Jobbik? - ezt fejtettem ki a "Ma reggel" című műsorban

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A 2009. évi országgyűlési választási kampány médiájára oly’ jellemző, személyeskedő rágalmakat, sárdobálást igyekeztem „visszaverni” és a műsoridőt a Jobbik programjának bemutatására felhasználni a Ma Reggelben. Nem könnyű megküzdeni az állandó igazságtalan támadásokkal – utólag valóságos csodának tartom, s újra megköszönöm választóinknak, hogy sikerült 17%-os eredményt elérni ilyen gyalázatos média-ellenszélben.

1. rész:


Megtekintés LightBoxban

2. rész:


Megtekintés LightBoxban

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés