Címlap Jogvédelem


Politikai szabadságjogok, Jogvédelem, emberi jogok

Háború Magyarország ellen Brüsszelben (Morvai rádiónyilatkozata)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Az „emberi jogok és az európai normák” megsértése miatt van folyamatban eljárás Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A Judith Sargentini holland, Zöldpárti képviselő nevével fémjelzett LIBE bizottsági jelentés hátteréről és mozgatórugóiról, a Magyarország elleni „értékrend-háborúról” nyilatkozott Morvai Krisztina EP képviselő a Lánchíd rádiónak 2017. november első hetében. Morvai gondolatai a következő felvételen 8 perc 15 mp-től 15 perc 20mp-ig hallhatóak.

 

Migrációs aktualitásokról-a brüsszeli boszorkánykonyhákból (Morvai Krisztina az Echo tévében)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Kedves Honlap Látogatóim!

Tudom, sokan azt mondják mostanság: "eltúlozzák már ezt a migráció-kérdést a magyar sajtóban, médiában...." Én Brüsszelből illetve Strasbourgból nem így látom. Bár így láthatnám. :( Indokaimat, illetve azok közül néhányat megismerik az ECHO tv múlt pénteki Napi Aktuális műsorában velem készült interjúból. Kérem tekintsék meg a felvételt és osszák meg minél többekkel. Történelmi küldetésünk van-meg kell védenünk Magyarországot!

Köszönettel és szeretettel
Krisztina

 

Az európai lakosok súlyos diszkriminációja a migránsokkal szemben - Morvai felháborodott levele Avramopoulos biztosnak

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Sajnálatos módon az Európai Parlament ülésein egyre felháborítóbb és hihetetlenebb dolgok történnek a gyalázatos migrációs tervekkel, Európa tudatos tönkretételével összefüggésben. Ma, azaz szerdán délelőtt Avramopoulos biztos előadásában került előterjesztésre „A Menedékkérőkkel Kapcsolatos Téli Terv” című munkaanyag, illetve nyilatkozat. A helyi európai lakossággal szemben súlyosan diszkriminatív és a jogállamiság elveivel összeegyeztethetetlen intézkedéscsomaggal kapcsolatosan levélben fordult Dimitris Avramopouloshoz, a migrációs ügyekért, uniós belügyekért és uniós polgárságért felelős európai uniós biztoshoz Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő.

A levél szövege itt olvasható.

 

Képviselő maradok vagy elhagyom a politikát? Milyen a kapcsolatom Vona Gáborral és a Jobbikkal? Mi újság Brüsszelben, migráció ügyben?- kérdések és válaszok a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság műsorában (hanganyaggal)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Sokan kérdezik mostanában: képviselő maradok-e a következő ciklusban vagy távozom a politika világából? Milyen a kapcsolatom Vona Gáborral és a Jobbikkal? Ezekről valamint Magyarország brüsszeli megítéléséről és a migrációval kapcsolatos fejleményekről beszéltem a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában, 2017. november 12-én. Kérem, hallgassák meg az interjút és osszák meg másokkal is! Az adás felvétele itt található, az interjú a rögzített hanganyagok közül felülről a nyolcadik (címe: Morvai Krisztina EP-képviselő a bevándorlásról és a Jobbikról. – Juhász Zsolt).

Köszönöm! Szeretettel
Krisztina

 

Az Alfahírnek nyilatkoztam a „bérunióról”

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Kedves Honlap-látogatóim!
Az Alfahír hírportálnak nyilatkoztam a „bérunió” témájában. Az interjú itt olvasható.

Munkatársaim segítségével összeszedtük egy részét azoknak a felszólalásaimnak, amelyek témája az Európai Unió „új tagállamai” (közép-és kelet-európai volt kommunista országok) és a „régi tagállamok” (nyugat-európai országok) közötti igen jelentős bér- és jövedelemkülönbségekre, valamint életszínvonalbeli különbségekre, s az ezzel összefüggő igazságtalanságokra hívják fel a figyelmet. Ezek a felszólalásaim alább láthatók.
Kérem, amennyiben idejük engedi, osszák meg az Alfahír interjút is, és a régebbi - a témával kapcsolatos felszólalásaimat is. Hasonlóképpen kérem, hogy segítsenek „toborozni” új tagokat, követőket Facebook közösségünkhöz, hiszen csak ily módon tudom megismertetni az érdeklődőket a munkámmal.
Előre is köszönöm!

Szeretettel:
Krisztina

Törődik-e a bérkülönbségekkel az új Észt Elnökség?

Megvalósítható-e az európai bérunió? Morvai felszólalása

Meddig tarthat a magyarok elvándorlása hazájukból? - Morvai az EP-ben

Az EU-ban „az egyenlőtlenséget kell felszámolni és a szolidaritást kell erősíteni” - Morvai az európai bérunióról az EP-ben

Milyen unió az, amelynek egyik felén 5-10-szer annyit keresnek, mint a másikon? - kérdezte Morvai Junckeréket

A Brexit egyik fő oka: a közép- és kelet-európai országok alacsony jövedelme - mutatott rá Morvai az EP-ben. Sürgős változásra van szükség!

A nők mentális problémáiról vitázott az EU - Morvai az okokat firtatta

Az uborka görbületet igen, a minimális életszínvonalat nem szabályozza az EU

Morvai EU hazugságszótárt állít össze

Európai béreket, európai jogokat a magyaroknak! - Morvai az EP-ben

Nőgyűlölő a nőügyi EU biztos?

A "transznemű ápolónők" helyett például a "magyar ápolónők" helyzetével foglalkozzon az EU!

Az EU álljon a magyar ápolónők mellé!

Számít-e más diszkrimináció is, mint a szexuális kisebbségeké?

EU beismerés: Ötöde a magyar fizetés az osztráknak

"Korrupt haveri körök kapják az EU pénzek jelentős részét..." – mondta Morvai Strasbourgban

Hogyan hat a kivándorlás a magyar nőkre? Morvai Krisztina felszólalása az EP nőjogi bizottságában

Megint Magyarországot gyalázza az EU - Morvai brüsszeli felszólalása

"Ebben a teremben soha senki nem kérdezi: miért keresi egy magyar munkavállaló az ötödét a nyugatiaknak"- Morvai az EP-ben


 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
11. oldal / 84

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés