Címlap Felhívások


Írások - Felhívások

Készülő könyvemhez keresek interjúalanyokat

E-mail Nyomtatás PDF

A vidéki embereknek a cigány-magyar együttéléssel és a bűnözéssel összefüggő kiszolgáltatottságáról, az állam, a rendőrség s más hatóságok tétlenségéről és a megoldás lehetőségeiről (elsősorban az érpataki modellről) írok könyvet.

  1. Kérem olyan közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának településükön e témákkal kapcsolatban személyes találkozóra, beszélgetésre, „környezettanulmányra”, s ahol legalább 10-15 ember (természetesen név nélkül) őszintén elmondaná tényeken alapuló tapasztalatait.
  2. Mezőgazdasági bizottsági munkámhoz várom olyan közösségek/települések jelentkezését is, ahol olyan „önfenntartó”, helyi gazdasági modellt valósítanak meg, amely az egész magyar vidék számára példaadó lehet a globális szabad-kereskedelem alternatívájaként. Meggyőződésem, hogy a globalizációra a megfelelő válasz a „lokalizáció”, azaz a helyi termelés, helyi értékesítés illetve feldolgozás, s az önfenntartó és a profit-központú helyett az emberközpontú gazdaságot választó közösségek kialakítása.

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várom október 20-ig: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Köszönettel:

Dr. Morvai Krisztina
európai parlamenti képviselő

 

Ha nem akar csengőfrászban élni, tiltakozzon Ön is!

E-mail Nyomtatás PDF

Miközben a sajtó (média) Budaházy futball-labdájával és a „hajszál híján” felrobbantott főkommunisták mártíromságával vonja el a nyilvánosság figyelmét, a kormány a T/1426. számú törvényjavaslattal szerdán a Rendőrségi törvény olyan módosítását kívánja átvinni a Parlamenten, amely elfogadása esetén az ötvenes évek totális diktatúráját, „csengőfrászát” hozná vissza Magyarországra a nyilvánvalóan amerikai nyomásra meghirdetett „terrorizmus elleni háború” jegyében. Ha ebből jogszabály lesz bármelyikünk, aki akár politikai vagy gazdasági tevékenysége miatt, akár más okból nem tetszik a hatalomnak folyamatosan megfigyelhető, lehallgatható, a Rákosi rendszerben megszokottak szerint „kicsinálható” lesz. Nem lesz többé magántitok, megszűnik a magánlakás sérthetetlensége, internetes vagy hagyományos levelezésünk a máig is nagyszámú Gyurcsányistát, kommunistát foglalkoztató „szervek” részéről megismerhető és nyilvántartható lesz.

Bővebben...
 

Hírlevél a gazdáknak

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Gazdák!

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési (AGRI) Bizottságának tagjaként mostantól - hírlevél formájában - rendszeresen szeretném tájékoztatni a magyar gazdákat a bizottságunk napirendjén szereplő témákról, kérdésekről, döntésekről. Legalább ilyen fontosnak tartom, hogy rendszeresen érdeklődhessek Önöktől a napirenden szereplő kérdésekkel kapcsolatos álláspontjukról, tapasztalataikról.

Úgy gondolom, hogy képviselőként - ahogy a kifejezés is sugallja - fő feladatom, hogy az AGRI Bizottságban és a plenáris parlamenti munkában is a magyar gazdák véleményét és kéréseit, követeléseit közvetítsem és képviseljem, különös tekintettel a családi gazdálkodókra, kisgazdákra, közepes üzemméretű gazdaságok gazdáira. Ehhez kérem segítségüket. Kérem szépen, hogy aki szívesen fogadna információt az EP-ben folyó munkáról (hírlevél), legyen kedves megírni e-mail címét hírlevél regisztrációs adatlapomon!

Bővebben...
 

Kedves Magyar Baromfitenyésztők és Tojástermelők!

E-mail Nyomtatás PDF

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Bizottságunk napirendjén olyan kérdéskör szerepel, amely befolyásolhatja a magyar baromfitenyésztők és tojástermelők helyzetét, munkáját. Mint magyar képviselő, szeretném megismerni a leginkább érintettek és a legtöbb tapasztalattal rendelkezők, azaz a BAROMFITENYÉSZTŐK ÉS TOJÁSTERMELŐK álláspontját, véleményét, s azt hitelesen közvetíteni a Parlament és a Bizottság számára. Ebben kérem szíves segítségüket, együttműködésüket.

Munkatársam, Varga Zsófia agrárközgazdász a mellékelt összefoglalót készítette a Bizottság legutóbbi ülésén a 2012-ben életbe lépő új jogszabály összefüggésben elhangzottakról. Mint ebből kiderül, az Európai Parlament illetékes szakbizottsága válaszokat szeretne kapni az átállással kapcsolatos sürgető problémákra az Európai Bizottságtól. Szeretném, ha a kérdés (ek) megfogalmazásában megjelenne a magyar baromfitenyésztők és tojástermelők érdeke és érdeklődése is. A sürgető határidőre tekintettel kérem, hogy leveleiket (akár a magyar baromfi- és tojáságazat helyzetének átfogó bemutatásáról, akár egy-egy részkérdésről, rész-problémáról) 2010. október 3. napjáig küldjék el Zsófiának a következő email-címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 

Felhívás aláírásgyűjtésre

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim!

Ígéretem szerint aláírásgyűjtést indítok a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért. Csatlakozni elektronikusan lehet a Petíciók menüpontnál..

Kérem, hogy fontos követelésünkre és a csatlakozás lehetőségére hívják fel minél több ismerős, kolléga, családtag és barát figyelmét.

Ne felejtsük el a legfontosabb feladatunkat:

FELEMELJÜK A FEJÜNKET ÉS VISSZAVESSZÜK A HAZÁNKAT!

Hittel, reménnyel, szeretettel:
Morvai Krisztina
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 3

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés