Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák


Egyéb emberi jogi témák

A Jobbik helyzetéről beszéltem és Dúró Dóráéknak „üzentem”, valamint Brüsszel és Sorosék együttműködését mutattam be az Echo tévén (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Megdöbbent és felháborít a Jobbik jelenlegi vezetőinek szívtelen, lelketlen, mi több, diktatórikus magatartása. A Szent Koronára tett esküvel zsarolt Dúró Dórát arra kérem, hogy az eskü teljes szövegére és szellemiségére figyelemmel ne adja vissza mandátumát az eltorzult, felismerhetetlen Jobbiknak, hanem független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére, összefogva a többi olyan (egykori) jobbikossal, akik megelégelték a párton belüli terrort. Hasonlóképpen meg kell őriznie mandátumát a többi esetlegesen hasonló helyzetbe kerülő „jobbikos” országgyűlési vagy önkormányzati képviselőnek. Az interjú második részében azt mutattam be, hogyan állítják elő együtt Brüsszel és Sorosék boszorkánykonyháiban a Magyarországgal szembeni hazug jelentéseket a gyalázatos 7. cikkely szerinti eljárás keretében.

 

Hogyan harcolnak együtt Sorosék Brüsszellel hazánk ellen? (Morvai esetelemzése) - videóval

E-mail Nyomtatás PDF

Hátborzongató dolog testközelből látni azokat a visszataszító trükköket, hazugságokat, ocsmányságokat, amelyeket „bedobnak” a Soros szervezetekkel kéz a kézben működő brüsszeli döntéshozók a Magyarországgal szembeni eljárások során. Minden józan ember tudja, hogy az úgynevezett „hetes cikkely” szerinti eljárás azért indult el hazánk és Lengyelország ellen, mert nem vagyunk hajlandóak a migránsok tömeges befogadására és a nemzeti függetlenségünkről történő lemondásra az Európai Egyesült Államok megalapítása érdekében. De hogy is zajlik egy ilyen eljárás? Hogyan gyűjtik és hogyan hamisítják az információt jelentéseikhez az egyébként elképesztően szívtelen, lelketlen, rideg bürokraták/politikusok? Morvai Krisztina konkrét példa segítségével ad betekintést a brüsszeli ( és a Soros-birodalombéli) boszorkánykonyhákba. A felvétel 2018. május 25-én az Adler Kávézóban készült, a Budaörsi Polgári Kaszinó által szervezett beszélgetésen.

 

Pesti Srác Díj Dr. Morvai Krisztina részére

E-mail Nyomtatás PDF


A Magyarságért hozott áldozatának, elkötelezettségének, munkájának elismeréseként adományozza az 1956-os Pesti Srác Alapítvány. A Pesti Srác Díj az ismert, Corvin-közi Jancsika szobor kicsinyített mása. Ehhez jár a jelképes pénzösszeg is, egy 500 Forintos, az 50. évfordulóra kiadott - és még élő 56-os "felkelők" aláírásával hitelesített - emlékbankó formájában. A Díj 2009. március 15-e alkalmából került először átadásra.

A díszoklevél aláírói a kuratórium nevében: Trencsényi László és Wittner Mária.

 

BREAKING: Értelmes dolog történt Brüsszelben az Európai Parlamentben! (Morvai nyílt levele Kásler Miklós miniszternek)

E-mail Nyomtatás PDF

Ritka eset mostanában, hogy értelmes és Magyarország számára is hasznos dolog történik az Európai Parlamentben. Május 23-án szerdán került sor az agyvérzés megelőzésével kapcsolatos európai cselekvési terv kihirdetésére. Ezzel kapcsolatosan írtam nyílt levelet Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úrnak.

A levél itt olvasható.

A levélhez mellékelt összefoglaló anyag angol nyelven itt olvasható.

Morvai Krisztina

 

Morvai Krisztina: A Fidesz sok mindenben elérte, amit a Jobbik a zászlajára tűzött (Morvai Krisztina interjúja a 24.hu-n)

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina tíz év európai parlamenti képviselőség után jövőre visszavonul a politikai pályáról. A Jobbik szerinte elárulta a múltját és gyurcsányista lett, a Fidesz viszont következetesen nemzeti politikát folytat, ezért támogatja már inkább a kormánypártot. De azt is mondja, nem adta el magát Orbánéknak, nem pacsizott le előre semmilyen állami tisztségért. Úgy látja, bajok vannak Magyarországon a közpénzek kezelésével, de szerinte máshol is ez a helyzet, mindenhol korrupt a politika. Szerinte az EU azért pécézte ki Magyarországot, mert a kormány következetesen ellenáll a migrációnak. De szerinte ez nem baj, mert Orbán Viktorral igazi történelemformálóvá vált az ország, és ez konfliktusokkal jár.

 

Az interjú itt olvasható.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
5. oldal / 49

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés