Morvai és Timmermans az EU-n belüli jövedelemkülönbségekről (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Morvai Krisztina határozott választ kért Frans Timmermans európai uniós biztostól, Jean-Claude Juncker helyettesétől arra vonatkozóan: hogyan kívánja az Európai Bizottság kezelni az EU nyugati illetve közép-és kelet-európai tagállamai közötti, feszítő bér-illetve jövedelemkülönbségek problémáját. Morvai rámutatott: ez a jelenség az oka az EU-n belüli „belső” migrációnak, amely rendkívül megterhelő Magyarország és más, volt szocialista (kommunista) országok számára. Itt látható Morvai Krisztina felszólalása és Frans Timmermans válasza. Timmermans biztos válasza itt érhető el angolul és az EU más, hivatalos nyelvein.

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés