Címlap
  

Levél a médiatörvényről

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim!

Szerdai strasbourgi - elkeseredett - üzenetemet sokan megértették, sokan félreértették. Hadd tegyem világossá: nem a magyar médiatörvényt "siratom", hanem a magyar függetlenséget, a magyar nemzeti önrendelkezést és a nemzeti büszkeségünket, méltóságunkat. Ezeket taposták ugyanis sárba azok, akik nem engedtek a médiatörvény változtatását kérő magyaroknak, de engedtek a nemzetállamok felszámolásán dolgozó Európai Uniónak, s előzetes "keménykedéseik" ellenére mindenben teljesítették követeléseiket. Akik nyerni hagyták Cohn-Benditékat, Martin Schulz-ékat, Göncz Kingáékat. Az utóbbiak diadala leírhatatlan.

Lássunk világosan: legyőztek bennünket. ŐK GYŐZTEK. Elkeseredésemben odakiáltottam a fideszes padsorok felé: "Most is hagytátok őket nyerni, mint 2002-ben és 2006. október 23-án!" Itthon talán nem lehetett érzékelni, de ott az is egyértelművé vált: színházi előadás folyik. Miközben Gál Kinga és mások "keményen kommunistázó" beszédeket mondtak a kamerának, az ülésterem másik pontján, amit a kamera nem mutatott Szájer József az Európai Néppárt és a FIDESZ vezető politikusa hosszan, bensőségesen (összehajolva) és jókedvűen beszélgetett Martin Schulz-al, az európai komcsik vezetőjével - aki mellé látványosan átült, minden jóérzésű ember megdöbbenésére. Kénytelen voltam hasonlóan látványosan levonulni hozzájuk, Szájer szemébe nézni, s egykori nagyrabecsült évfolyamtársamtól megkérdezni: "Józsi, nem szégyelled magad? Még mindig maradt olyan részlet, amit nem egyeztettetek, vagy már a következő megalázásunkról van szó?"

Bővebben...
 

Orbánék elárulták Magyarországot!

E-mail Nyomtatás PDF

Az EU kéréseinek mindenben eleget téve módosítják a médiatörvényt. A komcsik ünnepe ez - Schulz, Cohn-Bendit, Göncz tapsol. Szájer látványosan átült Martin Schulz mellé, barátságosan beszélgetnek.

A sírás szélén vagyok. Mindenki nézze meg a mai médiavitát az Európai Parlament honlapján!

Szeretettel:

Morvai Krisztina Strasbourgból


Megtekintés LightBoxban

     

"Az embereket igen, de a méheket nem lehet becsapni!"

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina megnyitója a VII. Szekszárdi Tavaszváró Méhésznapon


Megtekintés LightBoxban

 

Felhívásom a tejtermelőknek és feldolgozóknak

E-mail Nyomtatás PDF

Korrekt szerződéseket a magyar termelők és a felvásárlók, multiláncok között!

- Morvai Krisztina Brüsszelben a (nemzeti) jogvédelem legfontosabb feladatának nevezte a termelők jogainak, érdekeinek érvényesítését a nagy cégek felháborító erőfölényével szemben

A videó második felében James Nicholson, a téma előadója ismerteti álláspontját a tej- és tejtermék-ágazati szerződéses kapcsolatok tekintetében.


Megtekintés LightBoxban

Kép: graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net
 

Ne hagyjuk, hogy a magyar elnökség a politikusok magánbulija legyen!

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina versenyt hirdet, a győzteseket meghívja Brüsszelbe!


Megtekintés LightBoxban

   

Miért hagyja a magyar elnökség így megalázni magát a médiatörvény kapcsán, miért nem beszél a 2002-2010 közötti jogsértésekről?

E-mail Nyomtatás PDF

- tette fel a kérdést Morvai Krisztina a Parlamenti Naplóban (beszélgetés a magyar elnökségi programról Morvai Krisztinával, Pelczné Dr. Gáll Ildikóval, Tabajdi Csabával és Bokros Lajossal)


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 81 82 83 84 85 86 Következő > Utolsó >>
84. oldal / 86

Köszöntöm megújult honlapomon!


Megtekintés LightBoxban 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban