Címlap


Elítéljük a neoliberális elvekre épülő uniós gazdaságpolitikát!

E-mail Nyomtatás PDF

Sajtóközlemény

Az Európai Parlament szeptember 28-i plenáris ülésén elfogadott egy határozatsorozatot, amely a túlzott makrogazdasági hiányok kiigazítására vonatkozik. Büntetések terhe mellett ki akarják kényszeríteni az 1997-ben elfogadott Stabilitási és Növekedési Paktum betartását, vagyis a 3%-nál kisebb államháztartási hiányt és a 60% alatti államháztartási adósságot.

A neoliberális hitelveket valló Európai Bizottság – teljesen hibásan – abból indul ki, hogy az eurozóna azért van válságban, mert a tagországok nem tartják be a Stabilitási és Növekedési Paktumban előírt követelményeket, holott az euroövezeti problémák nem a költségvetési hiányokból származnak, hanem abból, hogy a kilencvenes évek pénzügyi liberalizációja a bankszektor deregulációja és az euró bevezetése miatt a gyengébb versenyképességű országok külkereskedelmi egyensúlya megbomlott és ennek nyomán nagyarányú adósságot halmoztak fel. Mindezt tetézte az a mérhetetlen pénzügyi spekuláció, ami Magyarországon is egymillió család devizában történő eladósodásához vezetett.

Bővebben...
   

Rajtam kívül Schöpflin néppárti képviselő is az önálló palesztin állam mellett szólalt fel

E-mail Nyomtatás PDF

Az önálló palesztin államról szóló vitában hallhatják Morvai Krisztina (Jobbik), Schöpflin György (Fidesz) és Hans-Gert Pöttering (volt EP-elnök) felszólalását az izraeli álláspont ellen. Bízhatunk a magyar "igen"-ben?


Megtekintés LightBoxban

   

Szabadságot Palesztinának!

E-mail Nyomtatás PDF

Ezekben a napokban különleges tisztelettel és szeretettel gondolok a palesztin népre és a palesztin barátaimra. Bízom benne, hogy a magyar állam igennel szavaz majd az önálló palesztin államra az ENSZ-közgyűlésben!

Palesztin nemzeti dal - magyar felirattal (forrás: Kuruc.info)


Megtekintés LightBoxban

   

Budaházyért és az elszámoltatásért tüntettünk a Kossuth téren az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének 5. évfordulóján

E-mail Nyomtatás PDF

Félezer résztvevő jelent meg szombaton délután és este a budapesti Kossuth téren azon a tüntetésen, amelyet a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) szervezett az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ötödik évfordulója alkalmából.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezésében 17 órakor kezdődött tüntetést a Hungarica kezdte meg Sziva Balázzsal és Morvai Krisztinával. A „Szabadság betűi” című számuk ma is aktuális, hiszen a helyzet öt év alatt sem változott sokat.


Megtekintés LightBoxban

A Hungarica után Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő, nemzeti jogvédő harcos kezdte meg beszédét. Elmondta, hogy a „forradalmi” kormány továbbra sem reklámozza a „nagy elszámoltatást”. „A mostani vezetésnek nem érdeke, hogy igazi elszámoltatást csináljon.” A jogvdő a hazug Gyurcsány-rendszerrel szemben felkelt emberek elleni öt évvel ezelőtti rendőri erőszakkal kapcsolatban az elszámoltatások és az igazságétel hiányáról beszélt.

Bővebben...
 

A devizahitelesek megmentéséért tüntettünk Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF

A devizahitelesek megmentéséért demonstrált a Jobbik Magyarországért Mozgalom pénteken Miskolcon. Előbb a Városház téren tartottak beszédet, majd a tömeg az egykori Centrum Áruház elé vonult.

Dr. Morvai Krisztina EP-képviselő hangsúlyozta: erőt kell mutatniuk. Javasolta, hogy minden héten egy nap minden városban zászlókkal vonuljanak fel a bankok elé.


Megtekintés LightBoxban

Bővebben...
 

Gaudi-Nagy Tamás: öszödi böszme, te is sorra kerülsz!

E-mail Nyomtatás PDF

"Kinek az érdeke 2006 ősz bűneinek elévülése" című sajtótájékoztatón ismertette Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a feljelentésük tartalmát, majd a Legfőbb Ügyészség fele tartva véletlenül találkoznak az öszödi böszmével. Gaudi-Nagy ekkor figyelmeztette: "Most megyünk feljelenteni a rendőreidet, nemsokára te is sorra kerülsz, nem fogod megúszni a felelősségre vonást!"


Megtekintés LightBoxban

 

Nem évülhetnek el 2006 őszének bűnei!

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás újabb feljelentést tett a Legfőbb Ügyésznél.

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina 2011. szeptember 16-án sajtótájékozatót tartott „Kinek az érdeke a 2006. őszi rendőrterror bűneinek elévülése?” címmel.


Megtekintés LightBoxban

A nemzeti jogvédő felhívta a figyelmet arra, hogy 2011. szeptember 19-én és 20-án elévül a 2006 szeptemberi véres embervadászatokért felelős rendőrparancsnokok büntethetősége, ezért Morvai Krisztinával a Legfőbb Ügyészéhez nyújtanak be feljelentést, amelyben kérték Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy utasítsa a katonai ügyészséget a 2006 szeptemberi eseményekben részt vevő rendőri parancsnokok meggyanúsítására elöljárói intézkedés elmulasztásának gyanúja miatt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
77. oldal / 85

Köszöntöm megújult honlapomon!


Megtekintés LightBoxban 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban