Címlap


Jogunk van a nemzeti önrendelkezéshez! - A magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat ismertettem az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Január 12-én az Európai Parlament LIBE Szakbizottságában téma volt a magyarországi emberi jogi helyzet. A vitában felszólaltam, azonban időhiány miatt csak egy részét tudtam elmondani tervezett beszédemnek. Az eredeti, "csonka" felszólalásomat, amely tehát az EP szakbizottsági ülésén hangzott el, az alábbi videó tartalmazza:


Megtekintés LightBoxban

A tervezett beszéd - amely a magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat részletesebben tartalmazza - az EP tévéstúdiójában került rögzítésre, s itt tekinthető meg:


Megtekintés LightBoxban

   

Cigány-magyar együttélés és bűnözés VI. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Egyenruhás-bűnözés vagy önvédelem? - avagy a gárdista életérzés mozgatórugói


Megtekintés LightBoxban

 

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - V. rész

E-mail Nyomtatás PDF

A filmen Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester és Morvai Krisztina EP-képviselő beszélget Kolonics János jászberényi (neszűri) lakossal arról, miként lehetne felszámolni a cigány-magyar együttélésből és az általános lezüllésből eredő elviselhetetlen állapotokat az érpataki modell segítségével Neszűrben és országszerte.


Megtekintés LightBoxban

 

Karácsony

E-mail Nyomtatás PDFÁldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, szebb és igazabb új esztendőt kívánok minden kedves olvasómnak!

   

Bozótharcosként küzdve az alapvető emberi jogok védelmében

E-mail Nyomtatás PDF

2011. december 9-én, szombaton a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezetének meghívására Hegyeshalomba és Bécsbe látogatott Dr. Morvai Krisztina, a párt Európa parlamenti képviselője.

Bővebben...
   

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - IV. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Magyarország számos részén az emberek mindennapjainak szerves részévé vált a lopások, fosztogatások, fenyegetések, erőszakos bűncselekmények elszenvedése, illetve a bűnözőktől való megalapozott félelem. A rendőrség, az állam szinte teljesen magukra hagyja a kiszolgáltatott embereket, az áldozatokat. Ennek a jelenségnek a feltárása és megváltoztatása Morvai Krisztina országjárásának célja. A dokumentumfilm-sorozat negyedik részében a jászberényi magyarok és cigányok beszélnek helyzetükről...


Megtekintés LightBoxban

   
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
76. oldal / 89

Köszöntöm megújult honlapomon!


Megtekintés LightBoxban 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban