Címlap


Meddig tűrjük a terror elleni harc jegyében a terrorizálást? - kérdeztem az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Az utas-nyilvántartási adatállomány (PNR) felhasználásáról szóló  EU-USA egyezmény alapján (amely az amerikai kormány követelésére jött létre) az európai utasok számos kényes személyes adata jut az amerikai hatóságok kezébe. A "terror elleni háború" jegyében egyre inkább orwelli állapotok jönnek létre a világon - ez ellen emeltem szót az Európai Parlamentben.

A szinkrontolmács fordítása nem tökéletes, eredeti angol nyelvű felszólalásom itt hallható (az "EU-USA agreement on the use and transfer of PNR to the US Department of Homeland Security" megnevezésű vitatéma alatt).

 

A Jobbik képviselői aláírásukkal támogatták, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak hazánkban is

E-mail Nyomtatás PDF

2012. május 1-jéig kell összegyűlnie 50 ezer aláírásnak ahhoz, hogy az Országgyűlés érdemben tárgyaljon a családon belüli erőszak önálló bűncselekményként történő beemeléséről a Büntető Törvénykönyvbe, így  mindössze 9 napja maradt a kezdeményezőknek (Halász Pálma és az Élet-Érték Alapítvány) a szint teljesítéséhez, hiszen a hétvége és az ünnepnap miatt már a megelőző hét végén át kell adniuk az íveket. Halász Pálma, a népi  kezdeményezés elindítója biztos abban, hogy jó véghajrával megugorják a szintet.


Halász Pálma, az aláírásgyűjtés kezdeményezője átveszi Vona Gábor pártelnöktől és frakcióvezetőtől és Gaudi-Nagy Tamástól a Jobbik frakció tagjainak támogató aláírásával ellátott aláírásgyűjtő íveket.

Bővebben...
 

Hazugságok és igazságok a magyar földről és mezőgazdaságról - összefoglalóm arról, mit tehetünk a gyarmati sor elkerüléséért, illetve megszüntetéséért

E-mail Nyomtatás PDF

Igazság, vagy hazugság, hogy "a magyar ember már nem akar gazdálkodni"? S az, hogy "a magyar élelmiszer megfizethetetlen, ezért megyünk Tescoba, Aldiba, Lidl-be"? Ezekre és számos más kérdésre keresem a választ az ajkai termelői piacon.

 

Morvai Krisztina az MTV-ben

E-mail Nyomtatás PDF


 

Vona: A Jobbik államfőjelöltjei

E-mail Nyomtatás PDF


 

Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon

E-mail Nyomtatás PDF

"Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon" - mondtam az Európai Uniós élelmiszersegélyekről szóló vitában, Brüsszelben az Európai Parlament plenáris ülésén. A témáról (a hasznos kapcsolatokkal nem rendelkező kisvállalkozók és kistermelők kiszolgáltatottságáról és jogfosztottságáról) hamarosan nyílt levelet írok Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek. A nyílt levél a jövő héten lesz megtekinthető honlapomon.

 

Szerbia magyarellenes jogsértéseiről szólaltam fel Brüsszelben

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament Szerbia európai integrációs folyamatáról szóló vitájában szólaltam fel és hívtam fel a figyelmet az őshonos magyar nemzeti közösséggel szemben elkövetett durva jogsértésekre, különösen a lakosság etnikai arányának megváltoztatására irányuló betelepítésekre, amelyek a nemzetközi jogba ütköznek.

   

Ismét Morvai védte Magyarországot Brüsszelben - a fideszesek hallgattak

E-mail Nyomtatás PDF

Szokás szerint Morvai Krisztina utasította vissza a Magyarországgal szembeni újabb gyalázkodásokat Brüsszelben - a fideszes képviselők teljes hallgatása közepette. Morvai azon felvetésére, hogy mi indokolja a Magyarországgal szembeni megkülönböztetett bánásmódot, a gyarmatosítók képviselői csak hebegtek-habogtak.

 

Ismét felszólaltam az EP-ben a Magyarország elleni újabb támadással szemben

E-mail Nyomtatás PDF

Ma, március 26-án az Európai Parlament LIBE (Szabadságjogi, rendészeti és igazságügyi) Bizottsága ismét Magyarország kritizálását tűzte napirendre. Ezen az ülésen kezdődött el annak a jelentésnek az összeállítása, amelyet a bizottság az EP felhívására készít a "magyarországi helyzetről". Rámutattam (mint e jelentés ún. "árnyék rapporteur"-e a Függetlenek Csoportja részéről): az Európai Uniónak 27 tagállama van. Ezek közül egyedül Magyarországgal szemben van folyamatban a jogrendszer szinte teljes körű átvilágítása, kritikai elemzése, illetve szankciók alkalmazása. E megkülönböztetett bánásmód magyarázatot igényelne, hiszen maga az EU is alkalmazza azt a jogelvet, hogy az elfogadható indok nélküli megkülönböztetett (másoktól eltérő) bánásmód diszkriminációnak minősül és megengedhetetlen. Több ponton is bíráltam a Magyarországgal szemben folyamatban lévő - nyilvánvalóan politikailag, illetve pénzügyi és gazdasági háttérhatalmak által motivált - hadjáratot.

 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
72. oldal / 89

Köszöntöm megújult honlapomon!


Megtekintés LightBoxban 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban